Het verhaal en onze filosofie

Welkom bij Foxwood, een Nederlandse webwinkel met een focus op houten en bamboe zonnebrillen.

Het verhaal van Foxwood is zoals het verhaal van vele startups. Foxwood kent namelijk zijn oorsprong op een stoffige, oude kamer in het hippe Nijmegen. Een redelijk studentikoos kamertje waar flink gewerkt, gezwoegd en gezweet werd om alle klanten tot tevredenheid te stemmen. 

Inmiddels verhuisd naar Den Haag – mooie stad achter de duinen – gaat onze missie natuurlijk gewoon door: het leveren van unieke, handgemaakte houten zonnebrillen. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke nerven van het hout. Service vinden wij, als kleine onderneming, zeer belangrijk. Bij ons draait alles om kwaliteit, tegen een goede prijs, zonder daarbij de natuur uit het oog te verliezen. Wist je dat wij voor elke verkochte zonnebril een boom planten?

Heb je vragen, opmerkingen of gewoon een leuke anekdote? Je kunt mij mailen via ralf@getfoxwood.com, maar je kunt ook ons team mailen. Dit kun je doen door een bericht te sturen naar info@getfoxwood.com.

Veel plezier op onze website en heel erg bedankt voor het rondkijken.

Ralf,

Oprichter Foxwood

 

Duurzame groene aarde met plant.

Verantwoord

Hout is meer ecologisch verantwoord dan plastic doordat bomen koolstofdioxide absorberen tijdens het groeien, terwijl het productieproces van plastic juist zorgt voor een toename van CO2 in de atmosfeer. En het beste? Hout en bamboe vullen zichzelf aan.

Foxwood zonnebrillen zijn niet alleen beter voor het milieu dan brillen gemaakt van meer traditionele materialen zoals plastic en acetaat; jij zorgt ook nog eens direct voor een groenere aarde. Voor elk aangeschaft product planten wij namelijk een boom! Zo weet je zeker dat je er niet alleen héél goed uitziet, je mag je ook nog eens goed voelen doordat je hebt geholpen de aarde een beetje groener te maken!

Service

Wij staan voor kwaliteit en service. Bestel je op werkdagen voor 16:00, dan doen wij er alles aan om te zorgen dat de zonnebril nog diezelfde dag op de post gaat. In 90% van de gevallen is je zonnebril dan de volgende dag in huis. Is de zonnebril toch niet helemaal wat je dacht? Geen probleem! Je kunt je bestelling retour sturen binnen 30 dagen waarna je het volledige aankoopbedrag terug ontvangt.

Heb je vragen, opmerkingen of ben je ergens niet helemaal zeker over? Mail ons vooral! Dat kun je doen naar info@getfoxwood.com.

 

Afbeelding van een vos.
Close up shot van houten zonnebrillen op een houten tafel. De zonnebrillen zijn zojuist gemaakt. Er ligt een hamer bij.

Kwaliteit

De schadelijke effecten van UV licht zijn groot op de lange termijn. Daarom is het erg belangrijk om een zonnebril met goede bescherming tegen UV te dragen wanneer je buiten bent. 

Al onze zonnebrillen komen standaard met UV400 gepolariseerde glazen. Hierdoor ben je optimaal beschermd tegen schadelijke (UVA en UVB) straling en heb je ook nog eens een kristalherder zicht zonder vervelende schitteringen. 

Verder zijn al onze zonnebrillen handgemaakt en hebben ze veerscharnieren, wat ervoor zorgt dat de zonnebril comfortabel zit en dat je niet bang hoeft te zijn dat de zonnebril afvalt tijdens het sporten. Handig hè? 

Sluit Menu

Gratis verzending. Razendsnelle levertijd. 30 Dagen lang uitproberen. Welkom bij Foxwood! Sluiten

×
×

Winkelmand