Zijn houten zonnebrillen comfortabel?

Zijn houten zonnebrillen comfortabel?

Heb jij ooit een houten zonnebril vast gepakt? Misschien vind je het idee wel interessant en vind je ze er zelfs goed uitzien, maar je kunt je afvragen, is een houten zonnebril nou wel zo’n goed idee? Zijn ze niet erg groot? Ga je houden van de looks maar een hekel hebben aan het gevoel? Met andere woorden: “Is een houten zonnebril comfortabel?”

Heb geen schrik!  Met de handgemaakte houten zonnebrillen van Foxwood worden functie, stijl en comfort perfect gecombineerd. En er is geen tekort aan opties, waarschijnlijk vindt je het eerder moeilijk om te kiezen tussen de verschillende modellen die wij aanbieden. Gelukkig hebben al onze houten zonnebrillen drie dingen gemeen. Minder keuzestress dus. Hieronder staan ​​4 redenen waarom onze houten zonnebrillen comfortabel zijn. Met onze houten zonnebrillen zal je er niet alleen goed uitzien maar je ook nog eens goed voelen.

1) Houten zonnebrillen zijn extreem licht

Elke model is anders en zelfs de houten brillen van hetzelfde model verschillen door de unieke houten nerfstructuur. Alle brillen hebben gemeenschappelijk dat ze minder dan 50 gram wegen en daardoor erg comfortabel zijn. Bijna iedereen die nog nooit een houten zonnebril heeft gevoeld reageert verbaast wanneer ze er een optillen.  “Deze bril lijkt veel zwaarder” en “Wauw deze bril is licht” zijn dan ook veelgehoorde eerste reacties. Onze handgemaakte houten zonnebrillen zorgen voor een slanke, bijna gewichtloze zonnebril en ze zullen je aangenaam verassen.

2) Houten zonnebrillen zijn soepel

Houten zonnebrillen zijn erg soepel en zacht, van de scharnieren tot aan de neusstukken. Doordat wij werken met veerscharnieren zit de bril altijd comfortabel strak. Dit zorgt ervoor dat de bril goed zit en je niet bang hoeft te zijn dat de bril afvalt tijdens het sporten. Doordat de brillen licht zijn, zal je geen strepen op je neus zien van het neusstuk, zelfs als je de houten zonnebril urenlang hebt gedragen.

3) Al onze zonnebrillen hebben gepolariseerde lenzen

Al onze zonnebrillen komen standaard met UV400 gepolariseerde glazen. Hierdoor ben je optimaal beschermd tegen schadelijke (UVA en UVB) straling en heb je ook nog eens een kristalherder zicht zonder vervelende schitteringen.

4) Een houten zonnebril past goed op je gezicht

Sommigen denken dat hout niet flexibel is en dat houten zonnebrillen misschien ver van je gezicht blijven steken of misschien slecht passende oorstukken hebben, of gewoon lastig zijn om te dragen.

Gelukkig is de realiteit heel anders. Doordat wij werken houtsoorten van een hoge kwaliteit zijn onze zonnebrillen niet groot of lomp. De armen van de bril zijn zo gevormd dat ze naadloos op je oren landen en nauwsluitend passen. De neusstukken rusten comfortabel en veilig op de neus waardoor de frames over het algemeen goed passen op je gezicht.

Als je na het lezen nog steeds sceptisch bent over houten zonnebrillen en of ze echt zo comfortabel zitten raden wij je aan om ze eens te proberen. Zoek een paar die je leuk vindt, bestel ze, probeer ze uit en als je ze niet uitermate comfortabel vind zitten mag je ze binnen 30 dagen terugsturen. Je kunt al onze zonnebrillen 30 dagen vrijblijvend uitproberen. Geef het een kans en wij beloven je dat je niet teleurgesteld zult zijn!

Alle Foxwood zonnebrillen worden gratis verzonden in Nederland!

Waar wacht je nog op? Bekijk onze collectie

Sluit Menu

Gratis verzending. Razendsnelle levertijd. 30 Dagen lang uitproberen. Welkom bij Foxwood! Sluiten

×
×

Winkelmand