Waarom Foxwood?

Waarom Foxwood?

Waarom zou je eigenlijk voor Foxwood kiezen als je zoekt naar een duurzame zonnebril?

1) Een zonnebril verkocht = een boom geplant.

Wij vinden het milieu belangrijk en dat betekent dat wij dingen doen in plaats van dingen beloven. In samenwerking met de non-profit organisatie Onetreeplanted planten wij een boom voor elk verkocht product. Met een Foxwood zonnebril zie je er niet alleen heel goed uit, je mag je ook nog eens heel goed voelen.

2) Handgemaakt.

Al onze producten worden zoveel mogelijk met de hand gemaakt. Zo kunnen wij de kwaliteit van de zonnebrillen waarborgen. Met een Foxwood houten zonnebril weet je zeker dat je iets unieks in je handen hebt.

3) Uniek Design.

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de duurzame zonnebrillen een perfect design hebben. Doordat houten zonnebrillen van hout zijn gemaakt is zijn alle frames verschillend. Wanneer je een houten bril koopt, koop je een duurzame zonnebril met een unieke individuele kwaliteit. Zelfs ondanks dat het design hetzelfde is als die van een kennis van je. Deze verschillende individuele karakteristieken kun je goed zien in de nerfstructuur van het hout. Deze verschilt dan ook van zonnebril tot zonnebril. Doordat de houten zonnebrillen niet kunnen worden nagemaakt heeft de bril een individualiteit en een unieke kwaliteit die ervoor zorgt dat je zonnebril echt een deel van je is en niet iets dat ieder ander heeft.

4) Snelle levertijd.

Wij weten wat het is om een eeuwigheid te moeten wachten op een tof product… Wij verzenden de houten zonnebril nog dezelfde werkdag. Zo kun jij snel gaan genieten!

5) 30 Dagen uitproberen.

Wat nu als je je niet net zo verliefd bent op de houten zonnebrillen als wij dat zijn? Geen probleem, dan stuur je hem toch gewoon terug? Bij ons kun je alles 30 dagen lang uitproberen. Dat vinden wij niets meer dan normaal.

6) Gratis verzenden in Nederland.

In Nederland verzenden we al onze producten helemaal gratis.

Waar wacht je nog op? Bekijk onze collectie!

Sluit Menu

Gratis verzending. Razendsnelle levertijd. 30 Dagen lang uitproberen. Welkom bij Foxwood! Sluiten

×
×

Winkelmand