Duurzame Zonnebrillen Van Hout: 9 Redenen Waarom Jij Er Een wil!

Duurzame Zonnebrillen Van Hout: 9 Redenen Waarom Jij Er Een wil!

Duurzame zonnebrillen van hout: 9 redenen waarom jij er een wil!

Snelle quiz: welke persoonlijkheid ben jij? De opstandeling? De trendsetter? De terughoudende volgeling? Of wat dacht je van degene die meteen met elke rage meedoet, gewoon om overweldigd te raken door alle veranderingen? Of ben je degene die steeds overtuigd wordt door zijn vriendin van wat cool is?

Hopelijk zit je niet in die laatste categorie, maar als je dat bent, haal snel je vriendin en lees dit samen. Uiteindelijk, waar je ook onder valt, heb je je misschien wel al aangesloten op de trend van duurzame houten zonnebrillen. Heb je al een duurzame bril? Dan zal dit artikel meer een bevestiging zijn van je stijlvolle beslissing. Heb je nog geen houten zonnebril? Laten we proberen dat te veranderen met 9 aantrekkelijke redenen die overtuigend genoeg zijn om van gedachten te veranderen!

Klaar om te worden overdonderd?! Daar gaan we…

9 Het effect van duurzame zonnebrillen van hout op onze oceaanvrienden

We zitten toch al in de quizstemming, dus hier is nog een vraag voor je: Wist je dat er meer plastic in onze oceanen zit dan vis? Dat is gek, toch?

Inderdaad! Wat zijn we eigenlijk aan het doen met de enige bewoonbare planeet die we hebben? Het plastic neemt niet alleen de ruimte in van de wezens die het bewonen, maar het brengt ook regelrechte schade toe aan verschillende dieren zoals vissen en schildpadden die in het plastic verstrikt kunnen raken en ernstig gewond raken, als ze in ieder geval het geluk hebben dat ze dat overleven.

En laten we de impact op de mens van al dit plastic in de oceaan niet vergeten. Wanneer vissen microplastics eten, en dan eten we die vis … Je krijgt het idee, toch? Wie wil al dat plastic eten?

Om te zorgen voor onze oceanen – en voor onszelf – zouden we waar mogelijk plastic alternatieven moeten gebruiken … Wat dacht je van een houten zonnebril?

8 Bamboe zonnebrillen zijn biologisch afbreekbaar!

Dus ja, het verzorgen van onze oceanen is een grote reden tegen plastic zonnebrillen, maar het verzorgen van de rest van de wereld is ook belangrijk. Veel houten zonnebrillen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals bijvoorbeeld bamboe. En wist je al dat dat een biologisch afbreekbaar materiaal is?

Wat betekent “biologisch afbreekbaar” precies? Maak je geen zorgen als je het niet zeker weet – het is een hip woord dat zo vaak wordt gegooid dat het zijn betekenis bijna kwijtraakt. In feite kopen veel mensen dingen die biologisch afbreekbaar zijn, alleen maar omdat ze hebben gehoord dat het een goede zaak is om te doen. Maar we willen dat je alle feiten hebt zodat je de best geïnformeerde beslissing kunt nemen. Als iets biologisch afbreekbaar is, betekent dat alleen dat dat het relatief snel kan ontbinden tot organisch materiaal.

Als het helpt, denk dan aan de stapels plastic die je hebt zien liggen. Veel plastic is niet biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het gewoon blijft liggen zoals het eruitziet, waardoor het vervuilt. In tegenstelling tot plastic, ontbindt bamboe en hout relatief snel en wordt het opgenomen door de organische materialen eromheen – een proces dat veel beter is voor de aarde.

7 Denk aan alle recycle lessen

Op school (of thuis!) Heb je misschien verschillende lezingen doorgenomen over waarom je zou moeten recyclen en hoe je het goed moet doen. Nou … als je nog steeds schuldgevoel hebt, zit hier de perfecte kans om er iets aan te doen. Veel houten zonnebrillenbedrijven proberen zoveel mogelijk met gerecyclede materialen te werken. Met het kopen van een houten zonnebril kun je dus ethische handelspraktijken ondersteunen. Bij Foxwood planten we zelfs een boom voor elke verkochte zonnebril, terwijl uit een boom meer dan 100 zonnebrillen gemaakt kunnen worden. Dat is pas eens groen zakendoen!

6 Geen kapotte zonnebrillen meer

Het is ons allemaal overkomen – je zet je zonnebril op je dashboard, vergeet dat ze daar zitten, en dan … dat hartverscheurende geluid na een scherpe bocht of plotseling remmen. Laten we eerlijk zijn – veel plastic zonnebrillen zijn enorm gevoelig voor breken. En weg is je investering…

Wil je een betere oplossing? Nou, je weet wat we gaan zeggen … hout is veel duurzamer dan plastic. Dus zolang je ze niet vergeet in dat hotel in Spanje of op een bankje aan de overkant van het Erasmustoren – in essentie, zolang je maar voor je zonnebril zorgt (we raden aan om je zonnebril op te bergen in de meegeleverde bamboe opbergdoos!). Een houten zonnebril zal goed voor je zijn en lang meegaan!

5 Weer een reden over bamboe

Bamboe is een materiaal waar we gewoon niet over kunnen ophouden. Ja, bamboe is geweldig omdat panda’s er dol op zijn, en panda’s zijn schattig, maar er is zoveel meer aan bamboe dan alleen dat.

Wist je dat bamboe het snelst groeiende materiaal ter wereld is? Het is zo snel dat het ongeveer 3 meter per dag groeit! Dat gezegd hebbende, wanneer bamboe wordt gebruikt om er bijvoorbeeld een zonnebrilkoker van te maken, groeit het snel genoeg terug om er een duurzaam materiaal van te maken dat voldoet aan de vraag. Natuurlijk zolang we duurzame praktijken volgen en geen misbruik maken van de gave van hoe snel deze plant groeit.

4 Heeft iemand “Comfort” gezegd?

Je weet precies waar we het over hebben – je wilt natuurlijk er cool uit zien, maar je wilt ook comfortabel zijn, vooral met iets dat je de hele dag zult dragen. Het is tijd om afscheid te nemen van die dikke glazen die je het gevoel geven dat ze proberen je neus naar beneden te duwen. Ze zijn op meerdere manieren slecht voor je neus – heb je die lelijke rode lijn op je neus niet opgemerkt na een lange dag op het strand? Natuurlijk gaat het na een paar uur weg, maar het ziet er nog steeds niet goed uit in die groepsfoto die je nam na een hele leuk dag te hebben gehad. Met een lichte houten zonnebril heb je nooit van die rare lijnen.

3 Elk paar is uniek

Lees aandachtig, want je wil dit weten. Het is moeilijk om plastic brillen uniek te laten lijken, omdat elk stuk simpelweg uit hetzelfde stuk plastic is gesneden dat maar één kleur heeft. Echter, de nerven gevonden in hout zorgen ervoor dat elke houten zonnebril uniek is. Dus zelfs als jij en je vrienden allemaal hetzelfde Foxwood-ontwerp dragen, zorgt de unieke nerfstructuur ervoor dat elke bril toch anders is!

2 Mannelijk of vrouwelijk?

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, is het moeilijk om een ​​materiaal te vinden dat zowel mannelijk of vrouwelijk kan zijn, maar hout is een materiaal dat tegelijkertijd sterk en zacht is. Het is duurzaam en stevig (stereotype mannelijke eigenschappen) en roept tegelijkertijd kalme natuurscènes op (stereotype vrouwelijke kwaliteiten). Dat maakt het nog gemakkelijker om een ​​paar voor jou en je partner te vinden, of je kunt bijvoorbeeld de zonnebril van de ander te dragen op een dag dat je de jouwe niet kunt vinden. Al onze paren zijn unisex, hoewel je bepaalde ontwerpen misschien wel juist heel vrouwelijk of erg mannelijk vindt.

1 Schat, je ziet er goed uit!

De wereld is soms best wel hard. Dat weten we weten allemaal. Mensen zijn gemeen en het leven is moeilijk. Is dat de reden waarom we complimenten zo waarderen?

Misschien, maar voor onze doeleinden hier, is het waarom niet zo belangrijk als het feit dat we het gewoon echt enorm waarderen. Complimenten bezielen ons met een gevoel van vertrouwen dat we een paar seconden geleden niet hadden. En een trefzekere manier om meer complimenten te krijgen – en vertrouwen – is door iets extra stijlvols te dragen. Neem een kijkje in de steeds groter wordende collectie van Foxwood als bewijs dat de gedurfde, brutale of ingetogen looks van deze houten zonnebrillen ervoor zullen zorgen dat je elke dag tientallen complimenten naar je toe zal krijgen. En als je je goed voelt, wilt je dat anderen zich ook goed voelen – dit gevoel is besmettelijk en het is een gemakkelijke manier om positiviteit te verspreiden, zelfs wanneer de tijden zwaar zijn.

 

 

En nu, beste lezer, is het tijd voor jou om te beslissen – hebben we je voldoende overtuigd om een duurzame houten zonnebril te omarmen? Hopelijk hebben we dat gedaan, maar als je nog steeds sceptisch bent, neem dan een paar minuten de tijd om erover na te denken, praat met je vrienden, scan het internet en bekijk onze catalogus. Ben je niet 100% tevreden met je aankoop? Laat het ons binnen 30 dagen na aankoop weten en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug! Wist je dat wij voor elke verkochte zonnebril een boom planten? Zo weet je zeker dat je er niet alleen héél goed uitziet, je mag je ook nog eens goed voelen doordat je hebt geholpen de aarde wat groener te maken!

 

Bekijk nu onze duurzame collectie houten zonnebrillen op getfoxwood.com/shop

Sluit Menu

Gratis verzending. Razendsnelle levertijd. 30 Dagen lang uitproberen. Welkom bij Foxwood! Sluiten

×
×

Winkelmand