FAQ

Zonlicht wordt gereflecteerd door verschillende oppervlakken. Doordat Foxwood zonnebrillen gepolariseerde lenzen hebben worden de ogen beschermd tegen deze schitteringen. Dit maakt de brillen uitermate geschikt voor in de auto.

Ja! Doordat de zonnebrillen beschikken over gepolariseerde glazen worden vervelende schitteringen tegengegaan. Dit zorgt voor veel comfort. Je hebt geen last meer van een glanzend nat wegdek, of van de glimmende motorkap van je tegenligger.

Je kunt de meegeleverde schoonmaakdoek gebruiken om de glazen en het frame schoon te vegen. Je kunt hiervoor eventueel normale lenzen schoonmaakvloeistof gebruiken of gewoon een beetje water.

In principe niet. Het houten frame is met een beschermlaag afgewerkt zodat deze geen extra bescherming nodig heeft voor normaal gebruik. Zorg er wel voor dat je de zonnebril beschermt tegen vallen en water om schade te voorkomen.

De zonnebrillen hebben deze kwalificatie gekregen omdat ze meer dan 99% van het schadelijke UV-A en UV-B licht blokkeren. Dit zorgt ervoor dat je ogen veilig blijven in de zon.

Ja. Uit een boom kunnen meer dan 100 zonnebrillen worden gemaakt en voor elke verkochte zonnebril planten wij 1 boom.

Bij normaal gebruik zijn de brillen niet gevoeliger dan zonnebrillen die gemaakt zijn van plastics. Zorg er wel voor dat je de zonnebril beschermt tegen vallen en water om schade te voorkomen.

Als je voor 16:00 besteld, doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat jij de bril de volgende dag in huis hebt.

In Nederland duurt de bezorging ongeveer 1-2 werkdagen. In de rest van Europa duurt dit tussen de 2 en 5 werkdagen. In de rest van de wereld kun je je bezorging verwachten binnen 4 tot 10 werkdagen.

Klik hier om meer te lezen over de verzendprocedure.

Ja nadat wij het pakket hebben verzonden krijg je een bevestigingsmail met daarin een tracking code. 

In Nederland niet!

Bestelling in Nederland? Wij nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Verzending buiten Nederland maar in Duitsland of België? Wij brengen €5,95 in rekening bij een bestelling onder de €100,- . Verzendkosten zijn gratis bij een bestelling boven de €100,- in België of Duitsland.
Verzending buiten Nederland, België of Duitsland? Wij brengen €29,95 in rekening bij een bestelling. 

Natuurlijk. Op alle fabrieksfouten zit er een jaar garantie.

Sluit Menu

Gratis verzending. Razendsnelle levertijd. 30 Dagen lang uitproberen. Welkom bij Foxwood! Sluiten

×
×

Winkelmand