Hoe zorg je voor je houten zonnebril? Tips en Tricks 2020

Hoe zorg je voor je houten zonnebril? Tips en Tricks 2020

Hoe zorg je voor je houten zonnebril? Tips en Tricks 2020

Hoe onderhoud je een houten zonnebril? Tips en tricks.

Dus je hebt besloten om over te schakelen op natuurlijke, milieuvriendelijke houten brillen? Goed voor je! Je hebt gekozen voor een product met aanzienlijk lagere productie-ecologische voetafdruk. Minder plastic zorgt ervoor dat er minder schade aan onze planeet wordt toegebracht. Super!

Je nieuwe houten bril gaat jaren mee, als je de bril op de juiste manier gebruikt en verzorgd. Er zit echter wel een klein nadeel aan natuurlijke houten brillen; natuurlijke, biologisch afbreekbare materialen zullen – zoals de naam al aangeeft – biologisch worden afgebroken als ze niet op de juiste manier worden gebruikt of verzorgd.

Deze instructies zijn voor het onderhouden van alle soorten houten zonnebrillen.

Algemene gebruiksinstructies

Gebruik de harde meegeleverde case wanneer je de zonnebril niet daagt. De zonnebril los in je zak steken moet je écht niet doen. De zonnebrilpootjes zullen na verloop van tijd losser worden, er kunnen krassen op de glazen ontstaan en je loopt zelfs het risico het hout te breken.

Laat de bril niet op je hoofd rusten of aan je shirt hangen – hoe verleidelijk dit ook is, dit zal de pootjes losser maken en het frame verzwakken. Als je de bril op je hoofd houdt, wordt de bril ook gestrekt en opnieuw gevormd, waardoor de pasvorm verminderd.

Gebruik de microvezeldoek om de lenzen na gebruik af te vegen. Gebruik niet je kleding, die bevat microdeeltjes van stof en vuil die de gepolariseerde (spiegel)coating van een zonnebril kan beschadigen.

Reinig het frame en de lenzen met warm water, eventueel met een beetje zeep. Gebruik geen vloeistoffen op alcoholbasis. Een vochtige doek kleine beetje afwasmiddel en warm water is meer dan genoeg voor een regelmatige schoonmaakbeurt.

Geef een reactie

Sluit Menu

Gratis verzending. Razendsnelle levertijd. 30 Dagen lang uitproberen. Welkom bij Foxwood! Sluiten

×
×

Winkelmand