Hoe voorkom je dat je je duurzame zonnebril kwijtraakt?

Hoe voorkom je dat je je duurzame zonnebril kwijtraakt?

Hoe voorkom je dat je je duurzame zonnebril verliest?

Zowel mannen, als vrouwen raken vaak hun zonnebril kwijt. Dit gebeurt bij alle soorten zonnebrillen. Duurzame zonnebrillen voor mannen, bij houten zonnebrillen voor vrouwen en bijvoorbeeld ook bij andere zonnebrillen met een houten montuur. Feitje: sommige schattingen geven aan dat Europeanen elke 14 seconden een zonnebril verliezen of breken. Dat is nogal een indrukwekkende statistiek. Wij kunnen je helaas niet helpen voorkomen dat je op je zonnebril gaat zitten, maar we hebben wel wat andere tips! En hoewel sommige zonnebrillenbedrijven het misschien wel fijn vinden dat je zo vaak een nieuwe zonnebril koopt, hebben wij bij Foxwood veel liever dat je gewoon lang kan genieten van je duurzame investering.

 

Tip 1: koordje voor je zonnebril

Koop een koordje voor je zonnebril. Wij bieden 2 soorten koordjes aan, maar als je deze niet mooi vindt kun je ze natuurlijk ook ergens anders kopen. Het internet staat er vol mee!

 

Tip 2: Speciale plek

Creëer een speciale plek voor je zonnebril – een soort van ‘thuis’. Vlakbij de voordeur op een kastje of in een laatje bijvoorbeeld. Als je merkt dat je zonnebril er niet is ga dan onmiddellijk op zoektocht totdat je je zonnebrillenvriend kan vinden. Dit is trouwens ook een goed idee om met je sleutels te doen. Het is gewoon vervelend om weer eens te laat te komen omdat je je sleutels niet kon vinden. Dus: probeer je duurzame zonnebril op dezelfde plaats te bewaren.

 

Tip 3: Consistentie

Wees consistent in je gewoontes – kies een plek om je zonnebril op te zetten of neer te leggen als je niet thuis bent. Sommigen houden ervan om hun zonnebril aan hun shirt te clippen, maar niet iedereen vindt dit fijn. Doe wat voor jou werkt! Houd ze bijvoorbeeld op je hoofd, gebruik een koordje om de bril te laten hangen aan je nek of stop de bril veilig opgeborgen in je tas. De sleutel tot deze tip is consistent zijn zodat je de gewoonte automatisch opbouwt.

 

Tip 4: Niet zomaar ergens neerleggen

Zet je zonnebril niet zomaar ergens neer, vooral als je ergens bent waar je niet zo vaak komt. Je bent heus niet de eerste die pas lang na vertrek erachter komt waar je je zonnebril hebt gelaten. Als je je bril toch moet wegleggen (bijvoorbeeld als je op een date bent in een chique restaurant), leg je zonnebril dan op iets dat je niet vergeet wanneer je vertrekt. Je sleutels, telefoon of portemonnee bijvoorbeeld. Dit zorgt ervoor dat je je zonnebril sneller opmerkt, maar ook dat je hem minder snel vergeet.

 

Tip 5: Laat ze in de auto achter (als je met de auto onderweg bent)

Ben je met de auto en ga je ergens naar binnen waar je je zonnebril zeker niet nodig hebt? Laat ze dan vooral lekker in de auto. Denk aan plaatsen zoals de sportschool, een restaurant of bijvoorbeeld de bioscoop. Je zult je houten zonnebril hier niet nodig hebben en je bril zal geduldig op je wachten in de auto.

 

Tip 6: bewaar je zonnebril in een beschermend doosje

Deze tip spreekt eigenlijk voor zich. Een beschermdoosje is groter dan je zonnebril, wat zorgt voor een betere herkenning en dus minder kans om je zonnebril te vergeten. Maar je zorgt er tegelijkertijd voor dat je zonnebril minder snel beschadigd raakt!

 

Tenslotte

Tegenwoordig hebben we het allemaal zo druk dat iedereen weleens wat verliest. Hopelijk kun je met de eenvoudige tips hierboven voorkomen dat je deel wordt van de statistiek.

Ben je benieuwd naar onze duurzame collectie houten zonnebrillen? Koop een houten zonnebril en draag het milieu een warm hart toe. Zie onze collectie op getfoxwood.com/shop.

Geef een reactie

Sluit Menu

Gratis verzending. Razendsnelle levertijd. 30 Dagen lang uitproberen. Welkom bij Foxwood! Sluiten

×
×

Winkelmand